Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Квітня 2024 р

День учнівського самоврядування

Гарною та незмінною традицією у Лопатинській гімназії напередодні Дня вчителя проводити День учнівського самоврядування, де учні 9 класу випробували свої сили  у ролі  учителів. Виконуючи свої обов’язки, учні  відчули  наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.

  Цього дня директором школи була учениця 9 класу Трохимчук Єлизавета (учнівський директор). Розпочато день було робочою лінійкою, де хвилиною мовчання було вшановано всіх полеглих захисників, які виборювали незалежність нашої Батьківщини.

  Далі  учням були представлені учнівський директор та  учнівський педагогічний колектив, після чого всі розійшлися по уроках.

  

  Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що дев'тикласники мали змогу розповісти після уроків. Ділилися враженнями, аналізували та підводили підсумки. Зрозуміли що праця педагога не легка та потребує багато зусиль. Ось що каже Інна Маркитан, яка на один день стала вчителем Географії: «День самоврядування подарував мені багато позитивних емоцій. Я зовсім неочікувала, що наші учні так серйозно віднесуться до уроків, діти вразили мене своєю відповідальністю. Також дуже приємним було і те, що вони з повагою ставились до нас,”вчителів”. Надіюсь, їм також все дуже сподобалось. Мені запам’ятається цей день на все життя.»
 

  Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій для учнів та учителів, адже кожен зміг проявити себе в улюбленій справі, а ще учні 9 класу пообіцяли задуматися над професією вчителя.

   Після уроків учнями 1-9 класів(де основну роботу взяли на себе дев'ятикласники) було підготовлено привітання для працівників та учнів гімназії, де діти не абияк  змогли проявити себе творчо.

 

                    

День був активний: нові ролі, нові обов’язки, багато відповідальності,  а ще  напередодні учні гімназії долучалися до челенджу «Тепло мого серця для українського воїна-захисника» ініційований Оратівським центром культури та дозвілля, де збирали та пакували посилки-подаруночки для наших захисників, таким чином вітаючи їх з Днем захисників та захисниць України, а в день учнівського самоврядування передавали посилочки, щоб вони мали можливість прямувати до захисників.

   

    Щиро дякуємо кожному воїнові за те , що маємо змогу жити та працювати, за те що діти мають змогу навчатися та проявляти себе.

  Дякуємо нашим вчителям, що у такі важкі для нашої України часи дають знання дітям та виховують справжніх патріотів своєї країни.

 Зі святом любі вчителі, з кожного куточка нашої мальовничої України! Натхнення вам та підкорення усіх вершин на освітянській ниві!

 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *