Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Квітня 2024 р

Новорічна інтелектуально-розважальна гра "ХТО ЗВЕРХУ?" з учнями 5-9 класів

Напередодні зимових канікул, під сам кінець семестру у нашій  гімназії відбулося інтелектуально- розважальне шоу для учнів 5-9 класів.
Хто розумніший, чоловіки чи жінки? Уже тисячі років людство шукає відповідь на це запитання. Розібратися в ньому прагнули і учні нашої школи . У грі брали участь дві команди — найсміливіщиш хлопців та найкмітливіших дівчат. Отож, хто розумніший, спритніший. уважніший – хлопці чи дівчата? У цікавих конкурсах школярі мали змогу продемонструвати дотепність, акторські здібності, загальну ерудицію, власний шарм. Гра була захопливою та непередбачуваною, ніхто з учасників до останнього моменту не здавався.                                                                                                           Вечір пройшов дуже цікаво та емоційно. Глядачі натхненно вболівали за дівчат та хлопців, підтримуючи та вболіваючи за команди. Одним словом, учасники були просто мо-ло-дці.  Пощастило в цій грі  команді дівчат, адже з мінімальним відривом лише у 5 балів вони змогли вибороти перемогу у хлопців.

Діти отримали масу позитивних емоцій, адже вони такі необхідні дітям.

Завершився вечір привітанням від учениць 9 класу новорічною музичною композицією.

Незмінною частиною кожного заходу є згадка про наших мужніх воїнів ЗСУ та слова подяки, за змогу навчатися, спілкуватися з друзями, отримувати ті самі неповторні емоції. Адже дуже багато діток з нашої гімназії  чекають своїх татусів якнайскоріше з перемогою додому.

          

 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *