Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Квітня 2024 р

«Разом для найкращого Інтернету»

6 лютого світова спільнота відзначала День безпечного Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного Інтернет простору для наймолодших користувачів. Наша школа не стала виключенням та долучилася до проведення даних заходів.

Учні початкових класів подивилися мультфільм про безпечне користування Інтернетом: «Нові корисні підказки. Увага! Інтернет!» дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадати правила Інтернет спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.. Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету та грали гру «Безпечно чи ні» з допомогою лего цеглинок.

Для учнів 5-9 класів було проведено бесідина тему: «Інтернет - користь чи прихована небезпека» з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті.

Проведені заходи дозволяють зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого Інтернету.

       

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *