Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
20 Квітня 2024 р

Реалії сьогодення диктують нам свої правила, але ніхто не має права забирати щасливе дитинство у наших дітей. Наше завдання - зробити нащих діток щасливими....

Ось і відходить за горизонт ще один рік. Він приніс усім  багато позитивних емоцій, незабутніх вражень, нових знайомств, адше у колі нашої шкільної родини з*явилися діти, які нажаль тікаючи від війни. залишили свої домівки.   Але поряд із цим, цей рік став дуже важким для нас, з початком повномасштабного вторгнення ворога на територію нашої країни. Та вона не зламала нас, а навчила бути згуртованими, цінувати кожну хвилину поряд з рідними та друзями, і найголовніше – показала наскільки сильними та сміливими патріотами ми є.  2022 рік відкрив у кожному приховані можливості і довів, що українці – це нація незламних, яка обов’язково принесе своїй країні омріяну перемогу. 

Завжди в очікуванні Нового Року, мив всі віримо в казку, але діти вірять у цю казку значно дужче....

Тому, саме з ініціативи міністрів шкільного парламенту, а саме президента - Трохимчук Лізи та міністра культури Маркитан Юлії, міністра національно-патротичного виховання Сніднвич Софії, було вирішено організувати веселі конкурси та змагання для учнів усіх класів, які допоможуть створити передноворічний настрій та відволіктись від  нелегких буднів.  

Для діток було підготовлено жартівливу лотерею, яка їм надзвичайно сподобалась. Різноманітні новорічні конкурси,  в яких учні брали участь з великим задоволенням. Поміж розіграшами призів та конкурсами, кожен з класів підготував номери художньої самодіяльності. 

А на прикінці розваги усім учням школи, а також вихованцям дитячого відділення було вручено подарунки від директора місцевого ФГ "Анро-Сан" Сандула Віктора Івановича. Ця традиція уже роками незмінна, за що дітки  щиро вдячні .

Ну, а емоції школярів,від сьогоднішнього шкільного дня можна побачити на фото .

                          

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *