Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

Інтернет- це всього лише інсрумент. Все залежить від того, хто і в яких цілях його використовує.

Багато хто думає, що безпека в інтернеті - це ілюзія, і бути захищеним зараз не можливо, адже веб-сайти збирають інформацію так тонко, що ми навіть не знаємо що саме їм відомо. Це, можливо, й так, а ле й ця невпевненість - ще одна причина, щоб зберегти всою приватність та уникнути витоку персональних даних в Інтернет.

Щороку у другий вівторок лютого у багатьох країнах світу відзначають День безпечного Інтернету. Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії з 2004 року.

Метою відзначення дня безпечного інтернету в Лопатинській гімназії є  розширення та поглиблення знань про безпечний інтернет та соціальні мережі, сприяння обізнаності здобувачів освіти про небезпеки, які існують в інтернеті та соціальних мережах і про шляхи їх подолання, а також мотивувавання поширювати цю інформацію у своєму середовищі, розвивати уважність та спостережливість.

Виховна година з учнями 7 класу

      

Виховний захід на тему "Чи дбаю я пр свою безпеку в інтернеті" з учнями 8 та 9 класів.

Для учнів були розроблені інформаційні буклети, в яких розміщено корисні поради, як безпечно поводити себе в інтернеті. Відсканувавши QR-коди, діти змогли пройти тест, та дізнатися наскільки вони дбають про свою безпеку в інтернеті, передивитися соціальні ролики на теми:"Не будь рабом гаджетів" та освітній серіал "Про кібербулінг для підлітків" а також пограти в захопливу гру "Вижити  в інтернеті, місія не можлива".

          

Хвилинка спілкування з учнями 4 класу "Що таке безпека в інтернеті"

 

Виховний захід на ткему "Як запобігти небезпеці в інтернеті" до Міжнародного дня безпечного інтернету з учнями 3 класу 

 

 

 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *