Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

День спонтанного прояву доброти.

17 лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти

Свято покликане об'єднати всіх людей планети.

Це свято має досить нетривалу історію. Його поява пов'язана з ініціативою міжнародних благодійних організацій, які вирішили об'єднати під гаслами доброти всіх людей планети - незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.

Святкування Дня спонтанного прояву доброти в Україні поки проводиться практично непомітно, оскільки про нього мало хто знає. Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти стосовно всіх оточуючих. Справжня доброта, на думку організаторів цього свята, не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини - радість інших людей. День спонтанного прояву доброти - це підстава згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її проявляє. Тому проявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинна кожна людина.

З учнями 5-9 класів було проведено виховний захід, де дітям було запропоновано розгляд  різних життєвих ситуацій. Учні висловлювали свої думки щодо вчинків та наводили приклади, зі своєї точки зору відповідно до ситуації.

Багато якостей, як позитивних так і негативних, закладається у підсвідомості людини ще в шкільні роки. Розвивати таку позитивну рису особистості, як доброта – актуально, тому і свято хоч ще не досить відоме в Україні, але досить швидко воно поселиться на наших календарях.


 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *