Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
17 Квітня 2024 р

МИР!!!ПРО ЦЕ З НАС КОЖЕН МРІЄ, І ЖИВЕ В СЕРЦЯХ НАДІЯ, ДОБРО ЗЛО ЛИХЕ ЗДОЛАЄ, Й СОЛОВЕЙКО ЗАСПІВАЄ! НАШУ ПІСНЮ ПЕРЕМОЖНУ, РАДІСНУ А НЕ ТИМОЖНУ! БЮТЬСЯ ВСІ СЕРЦЯ В ЄДИНЕ, ВСЕ В НАС БУДЕ - УКРАЇНА!!!!

МИР- головна цінність для будь-якої людини.

Захищати його ідеали, зміцнювати дружні відноситиміж державами, спільними зусиллями, працювати для досягненнямиру у всьому світі - основні принципи, якими керувалася ООН, заснувавши це свято.

В Україні за наказом президента, День мииру відзначають з 2002 року.

Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це  усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на території нашої країни. і найвищу цінність миру, який є запорукоющасливого життя, сьогодні відчула кожна українська  родина. Мир не означає програти війну, мир - це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і сокою в країні.

В якості емблеми на 21 вересня, Міжнародний день миру, використовують зоображення білого голуба з оливковою гілкою, автором якого є Пабло Пікассо. вперше символ був представлений у 1949 році, на  Всесвітньому конгресі  прихильників миру.

Тому учні Лопатинської гімназії долучилися до всесвітнього флешмобу #" Я_ОБИРАЮ_МИР" #"МИ_ЗА_МИР".

ДІТИ ОБИРАЮТЬ МИР!!! І ВІН НЕОДМІННО БУДЕ! ДИТЯЧІ МРІЇ МАЮТЬ ВЛАСТИВІСТЬ ЗБУВАТИСЯ!

  

 

 

   

  

 

 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *