Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
19 Квітня 2024 р

Свято 8 березня!

  Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня цікаво, тепло, весело пройшло свято у нашій школі. Першими порадували своїми привітаннями та виступами молодші учні. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям.

 Теплі слова побажання і привітання всім жінкам підготували і старші учні. Звучали пісні, вірші, різні інсценування. Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги.

   Учні зі сцени дарували всім присутнім жінкам і дівчатам, море теплих і зворушливих слів, сповнених любові пісень, запальних танців. Як учасники концерту, так і глядачі отримали безліч позитивних емоцій напередодні 8 Березня і поринули в атмосферу справжнього свята.

   Дуже приємно було відзначити, що зала була повністю заповнена, адже на святковий концерт прийшли і батьки, які спостерігали за своїми талановитими дітьми, не приховуючи хвилювання та сліз.

   Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *