Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Березня 2024 р

Якщо люди самі не вміють літати,нехай навчать літати своїх дітей. Літати високо,далеко,красиво. І настане час, коли діти розкриють крила і полетять. Нехай дорослі просто підуть за дітьми, щоб оберігати їх від падіння. І тоді вийде, що вони теж леть.

З нагоди Дня працівників освіти у Лопатинській гімназії щорічно проводиться День учнівського самоврядування. Цьогоріч урочистості та всі заплановані заходи відбулися 30 вересня. Учні 9-го класу побували у ролі учителів та адміністрації школи. Виконуючи свої обов’язки, вони відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця. 

    

Весь навчальний процес школи проходив під чітким контролем «директора школи» – Коршунової Ірини Ігорівни. А для того, щоб уроки відбулися у нормальномурежимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з темами уроків, які відповідали календарно-тематичному плануванню, самостійно складали конспекти , підбирали цікавий матеріал. «Вчителі- дублери» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватисядо Дня учнівського самоврядування. 

"Насправді, праця вчителя – важка і наполеглива, адже потребує змістовних знань свого предмета, любові та терпіння до дітей, постійного саморозвитку. А день учнівсько- го самоврядування – це хороша школа для кожного школяра, яка приносить незабутні враження та життєвий досвід." - сказала учениця 9-го класу, Ірина Коршунова, після завершення уроків проведених старшокласниками.

Заключним акордом цього дня став концерт , який підготували для вчителів гімназії  талановиті учні нашого закладу, які не боялися проявляти себе та хотіли дарувати позитивні емоції своїм вчителям, і чесно-кажучи їм це вдалося.

  

  

           

 

 

 

 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *