Лопатинська гімназія
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
19 Квітня 2024 р

Тиждень початкових класів

У нашій школі проходить тиждень початкових класів. Активну участь у ньому приймають  учні 1-4 класів. Кожний день тижня має свою тематику.

1 день . Казка вчить, як на світі жить 

Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок.Адже, змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти та сумувати. Саме тому, урочисте відкриття тижня пройшло у казковій формі. Учні курсували країною казок відгадуючи загадки та пригадуючи скоромовки. Також змагалися із чаклунами складаючи "Казкову мозаїку", допомагали казковим героям та просто весело проводили час. 

 

2 день. День солодощів.

З неймовірним захопленням пройшов День солодощів. Відкрив його, всім знайомий, мультиплікаційний герой Карлсон. Діти змагалися в поїданні смаколиків на швидкість, приймали участь у естафеті та демонстрували свої кулінарні вміння.

3 день. Високе світло імені та слова.

День пам'ятні та вшанування великої поетеси Лесі Українки. 25 лютого минає 150 років від дня народження цієї видатної постаті.Учні переглянули відеофільм про життя та творчість Лесі Українки, декламували вірші та приймали активну участь у вікторині. 

4 день. День фізичкої культури.

Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров'я, а кращим другом для здоров'я є і залишається спорт. Ось і учні початкових класів долучилися до цікавих змагань між командами, прийняли участь у вікторині, продемонстрували свої спортивні здібності, згуртованість, дружбу. Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали усі учасники змагань

5 день. День дослідів.

День був насичений! Учні, як справжні науковці, обговорювали проблеми, висували гіпотези та працювали в команді над різноманітними дослідами. А оскільки, це останній день Тижня початкових класів, відбулось нагородження переможців. 

« повернутися до списку новин

 

 

 

 

 

 

Логін: *

Пароль: *